king1 ارسال شده در نُوامبر 15 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 15 2023 و اینکه فردی که وارد اکانت peakimo شده به تعداد زیادی از پلیر های ایتم هایی داده که واقعا ارزش زیادی دارد و تعداد بالا . و از بعضی افراد مثل من کلی ایتم دزدی و دلیت کرده . لطفا بررسی کنید . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
taha_404_404111 ارسال شده در نُوامبر 16 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 16 2023 آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: taha404 - توضیحات کامل باگ: وقتی یه اسب رو میخریم تو امپایر و میریم باهاش بیرون نمتونیم ازش وقتی تو راه هستیم پیاده بشیم ولی وقتی تو یه جایی که تراست داری مثلاً خونه آت میخوای ازش پیاده بشی پیاده نمیشه نمیدونم این فقط مشکل منه یا نه ولی این مشکل رو دارم یا باگ اگر مشکل بود لطفا توضیح دهید چی کار کنم - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری): - چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: از یکی اسب خریداری کنید حتا خریداری کنید بعد سوار بشید و در یک مکان در امپایر که پی وی پی فعال هست و تراست ندارید به اونجا از اسب پیاده بشید ولی باگه و پیاده نمی شود نقل قول لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Peakim ارسال شده در نُوامبر 19 2023 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 19 2023 @king1با سلام فرد متخاطی آیتمی رو جا به جا نکرده و ما سریعا وارد شدیم تا بررسی کنیم چه اتفاقی افتاده که دیدیم فقط وقت کرده کمی پول برداره که اونم ازش گرفته شد. آیتم هایی که میگید رو نه خودشون داشتن نه مولتیشون. نقل قول من بچه پایین بودم هوندا داشتمو آدیداس الان اونی که پیشته ماشینش از این جدیداس لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Peakim ارسال شده در نُوامبر 19 2023 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 19 2023 @taha_404_404111با سلام موضوعی که گفتید باگ نیست صرفا جهت ازدست ندادن اسب خودتون هست. نقل قول من بچه پایین بودم هوندا داشتمو آدیداس الان اونی که پیشته ماشینش از این جدیداس لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
king1 ارسال شده در نُوامبر 21 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 21 2023 peakimo با سلام اگر موضوعی رو که اعلام کردید مطمئن هستید که درست هست . لطفا بگید آیتم هایی که داخل شاپ بنده بوده و الان نیست و دقیقا توی همان زمان از بین رفته و دزدی شده کجاست ؟ و چه اتفاقی افتاده ؟ این موضوع رو چند روز پیش هم داخل سایت اعلام کردم پیگیری نشد . از این موضوع اطمینان دارم زیرا هیچ کسی وارد اکانت بنده نشده و بنده هیچ ایتمی رو برنداشتم و وقتی جوین سرور شدم دیدم کلی از ایتم های بنده نیست و از چست ها برداشته شده . آیتم هایی رو که برداشته شده چند روز پیش اعلام کردم و پیام هم در سایت وجود دارد و میتوانید بررسی کنید . ضمنا پلیر هایی گفتند زمانی که فردی وارد اکانت peakimo شده ابتدا به شاپ من ( store2 ) رفته و از داخل چست ها ایتم برداشته و به بقیه پلیر ها ایتم هایی رو که داشتم بیان کرده . برای مثال legnator مودریتور سرور از این موضوع آگاه شده و متوجه شده که این فرد در حال برداشتن آیتم از شاپ من هست . لطفا بررسی کنید . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
king1 ارسال شده در نُوامبر 27 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 27 2023 آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: king - توضیحات کامل باگ: _X_hossien_ X_که ادمین سرور نیز می باشد یک موتور هیوندا شدو را به قیمت 200 کی در آمازون قرار داده که به شکل آیتم می باشد . در صورتی که این عمل ممکن نیست و این موتور از سیزن قبلی وجود نداشته که موقع خرید به شکل آیتم باشد و هنگام خرید آن به داخل گاراژ می رود . - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری): - چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: این فرد باید ریسیت مالی شود و سعی کنید این باگ را برطرف کنید تا نتوانند ماشین ها را به شکل آیتمی کنند و باگ بزنند . نقل قول لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohammad92 ارسال شده در دِسامبر 6 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 6 2023 - آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: mohammad92 - توضیحات کامل باگ:من از گوشی ماشینم را می خواهم بگزارم ولی ارور می دهد ارورش you have too many vehicles spawned pick up some of your vhicles to use this one - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری): - چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: نقل قول لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Peakim ارسال شده در دِسامبر 7 2023 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 7 2023 @Mohammad92با سلام این موضوع باگ نیست و به دلیل گذاشت ماشین زیاد توسط شما این اخطار ظاهر میشود نقل قول من بچه پایین بودم هوندا داشتمو آدیداس الان اونی که پیشته ماشینش از این جدیداس لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
king1 ارسال شده در دِسامبر 17 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 17 2023 درود آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: king - توضیحات کامل باگ: هنگام باز شدن پنل موبایل در رول پلی بخش house که دارای 4 کامند مختلف : دیدن خانه ها خود ، info house ، تراست و ان تراست کردن افراد از خانه می باشد ، کار نمی کند و با این ارور مواجه می شوید : unknown command . type / help for help . همچنین با کلیک بر روی تابلو خانه ها ، شاپ ها و ... نمیتوان اطلاعات آن ها را مشاهده کرد و در چت اطلاعاتی از آن ها بیان نمی شود ( دقیقا بر عکس قبلا ) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری): - چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: این 4 کامند را درست کنید مخصوصا 2 کامند اولی یعنی دیدن خانه های خود و info house دیگران تا مشکلی نداشته باشیم . نقل قول لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
king1 ارسال شده در دِسامبر 17 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 17 2023 آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: king - توضیحات کامل باگ: آمازون دارای مشکلی بزرگ می باشد . 1 . وقتی داخل گوشی یا با کامند ah/ وارد امازون می شوید هیچ آیتمی برای خریدن وجود ندارد . 2 . وقتی که میخواهیم یک ایتمی را داخل آمازون بگذاریم وقتی در دست میگیریم و کامند ah sell/ را میزنیم . آیتم از اینتوری ما برداشته می شود . در صورتی که هیچ پولی از حساب ما کم نشده و هیچ پیامی مبنا بر اینکه آن ایتم را داخل امازون گذاشته ایم بیان نمی شود . ضمنا افراد دیگر نیز نمیتوانند این آیتم را داخل آمازون مشاهده و خریداری کنند . یعنی میتوان گفت آیتم از اینتوری ما برداشته می شود ولی در آمازون برای فروش قرار نمی گیرد و اگر قرار بگیرد خودمان و سایر پلیر ها نمیتوانیم آن را مشاهده کنیم . ( دقیقا برعکس قبل که هنگام قرار دادن آیتم داخل آمازون از حساب ما 500$ کم شده و در چت پیام قرار دادن ایتم نمایش داده می شد . ) - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری): - چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: بررسی و حل این موضوع به سرور به شدت کمک خواهد کرد . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohammadx ارسال شده در دِسامبر 21 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 21 2023 آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: Mohammadx - توضیحات کامل باگ:توی پیک کرفت توی رول پلی دتنسجو ها وقتی شغل دریافت میکنن شغلشون رو میگیرند ولی کیت دانشجو همچنان براشون هست - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری): - چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: مسعولین سرور برسی کنن و این باگ باقی موندن کیت دانشجو رو درست کنن نقل قول لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
blackwolf ارسال شده در دِسامبر 24 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 24 2023 ایدی کسی که میخواهد جایزه دریافت کند : blackwolf9585 توضیحات کامل باگ: در سایت جدید پیک کرفت وقتی برای خرید رنک پیک میزنیم تو سبد خرید ۵ تا کلید سروایول بجا رنک پیک میاد حالا نمیدونم مشکل از منه یا همه همینن - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری): - چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم:نمیدونم☹️☹️ نقل قول لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
king1 ارسال شده در ژانویه 4 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 4 آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: King_Minecraft - توضیحات کامل باگ: مدیک ها می توانند با استفاده از قبض معالجه از پلیری که داخل سرور انلاین نیست پول بگیرند با استفاده از قبض . البته این موضوع رو قبلا به ادمین سرور ( نارتو ) گزارش کردم و شاید درست شده باشد . - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری): - چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: بررسی و حل این موضوع به سرور به شدت کمک خواهد کرد . با تشکر نقل قول لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Peakim ارسال شده در ژانویه 22 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 22 @king1 باگ های گفته شده قدیمی هستند. باگ قبض بزودی برطرف میشود و سیستم مدیک اتوماتیک میشود موضوعی نبوده که درباره آن اطلاع نداشته باشیم. @blackwolf آیتم های درون سایتتون رو دیلیت بدین دوباره رنک پیک رو بزنید روی سبد خرید @Mohammadxباگ شما تایید شد و30کا درون رول پلی دریافت کردید. نقل قول من بچه پایین بودم هوندا داشتمو آدیداس الان اونی که پیشته ماشینش از این جدیداس لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohammadx ارسال شده در ژانویه 30 اشتراک گذاری ارسال شده در ژانویه 30 - آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: Mohammadx - توضیحات کامل باگ:داخل پیک کرفت توی رول پلی اون ادمکی که توی اسپان هست و اگه روش کلیک راست کنیم صفحه ی کیت برامون باز میشه وقتی رو اون کلیک راست میکنیم از رول پلی پرتمون میکنه بیرون و میریم تو لابی - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری): - چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم:من چه میدونم/: نقل قول لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohammad92 ارسال شده در مارچ 5 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 5 آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: moahammd92 - توضیحات کامل باگ: در بعضی از قسمت های فارم می توان pvp کرد و pvp off نیست - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری): - چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: درستش کنید چون خیلی از کسایی که ابتدای کارشان است و کار می کنند راحت می میرند و تمام ایتم هایشان می رود نقل قول لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
danuial ارسال شده در مارچ 24 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 24 آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: danuial - توضیحات کامل باگ: در اداره پلیس پیک گرفت زندانی نیز وجود. دارد برای جیل ادمین ها (از جمله جیل های ۱الی ۲ساعته که توسط تیم استف داده میشود) که ما با استفاده از موبایل خود با اسپان کردن خودرو به سمت دیوار پشت سرمان که به بیرون زندان نیز نما دارد و با استفاده از بلاک های نامردی و میله پوشانده شده است با ماشین هایی مانند ماشین پلیس هندا و....ماشین هایی که طول زیادی دارند میتوان به راحتی فرار کرد - قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری): - چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: بهتر است در تمام قسمت های زندان مانند قبل نیز آب بگذاریم تا ماشین نیز اسپان نکنند نقل قول لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mhdyiee ارسال شده در ژوئن 12 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 12 ایدی Mhdyir گزارش باگ:داخل امپایر وقتی وارد هوم تیم مقول میشی یعنی با کدو/team homeمیزنی بجاش نیره یک جای دیگه نمیره زمین مقول نقل قول لینک به دیدگاه Share on other sites گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Recommended Posts
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.