رفتن به مطلب

ارسال گزارش باگ

Peakim

Recommended Posts

- آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: 

- توضیحات کامل باگ:

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری):

- چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم:

من بچه پایین بودم

هوندا داشتمو آدیداس

الان اونی که پیشته

ماشینش از این جدیداس

لینک به دیدگاه

-آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند:  RAHAGAMER

- توضیحات کامل باگ:وقتی وارد سایت میشیم داخل موبایل صفحه اصلی نصفس

- چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: لطفا درستش کنید تا بتونیم تو گوشی هم از سایت استفاده کنیم مرسی

لینک به دیدگاه

@The_RAHA

بررسی شد صفحه مشکل خاصی ندارد احتمالا موبایل شما سایز متفاوتی دارد کمی به چپ بود سایت که با کشیدن آن به سمت راست بالانس شد.

باگ پذیرفته نشد.

من بچه پایین بودم

هوندا داشتمو آدیداس

الان اونی که پیشته

ماشینش از این جدیداس

لینک به دیدگاه

آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: king

توضیحات کامل باگ : هنگام کاف کردن یک پلیر در امپایر اگر سوار اسب باشد و از سرور لفت دهد پس از امدن به سرور سوار اسب بوده و میتواند اسب خود را نگه دارد . 

قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری):

چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: جوابی ندارم 😕 امید وارم درست بشه . 

لینک به دیدگاه

توضیحات کامل باگ : این باگ در سروایول وجود دارد . از این باگ مطمعن نیستم اما ممکن هست وجود داشته باشد . از ابتدای ران شدن سرور سروایول بعضی از پلیر ها 500 کلایم داشتن که بعد از مدتی این تعداد به 100 کلایم بلاک تغییر کرد . 

چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم : خب 500 کلایم بلاک میشه نزدیک 200 کی که فکر میکنم واقعا تبعیض بین پلیر ها میشه اگر این باگ تایید بشه .

لینک به دیدگاه

Contributor
  •  

- آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: RAHAGAMER

- توضیحات کامل باگ: بنده لیدر تاکسی هستم و وقتی میخام درخواست بزارم که برای تست بیاین فلان مکان مینویسه پرمیشن ندارم با اینکه لیدر ولی نمیتونم تو سرور اعلام کنم که جا داره تاکسی. باگ دوم هم اینه که کامپس نداریم و برای تاکسی کیت بگزارید که کامپس داشته باشد تا بتونیم به مقصد پلیر ها برویم.

- چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم:درستش بکنید تا کار تاکسی آسان تر بشود

لینک به دیدگاه

@king1 برطرف کردن مشکل اول در حال حاضر میسر نیست پس درخواست شما رد شد.

@king1 موضوع دوم هم بررسی شد و باگ محسوب نمیشود چرا که درحال حاضر همچین چیزی وجود ندارد. درخواست شما رد شد.

من بچه پایین بودم

هوندا داشتمو آدیداس

الان اونی که پیشته

ماشینش از این جدیداس

لینک به دیدگاه

توضیحات کامل باگ : کسی که مدیک است نمیتواند از قبض معالجه استفاده و ان را صادر کند و پرم این کار را ندارد .  

چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: سعی کنیم درستش کنیم تا مدیک ها و پزشکان بتوانند درامد خوبی کسب کنند . 

لینک به دیدگاه

گزارش شما تایید شد.

@King50 کا بابت اعلام باگ دریافت کردید

من بچه پایین بودم

هوندا داشتمو آدیداس

الان اونی که پیشته

ماشینش از این جدیداس

لینک به دیدگاه

توضیحات کامل باگ : پلیر ها میتوانند از ادمین جیل ( زندان انفرادی داخل اداره پلیس ) که با میله های فلزی می باشد با استفاده از ماشین هایی مثل تویتا فرار کنند . 

چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: سعی کنیم درستش کنیم تا مجرمان نتوانند از ادمین جیل فرار کنند . 

لینک به دیدگاه

توضیحات کامل باگ :  در فارم عمومی در بعضی از جا ها نمی توان فارم انجام داد برای مثال بخشی از هویج ها  و گندم ها قابل فارم و برداشت نیستند . 

چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: سعی کنیم سریع تر این مشکل برطرف شود تا کشاورزان و افرادی که تازه وارد هستن ، بتوانند به خوبی از فارم استفاده کنند . 

لینک به دیدگاه

در 10/14/2023 در 4:52 PM، Peakim گفته است:

- آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: killerloly  سروایول

- توضیحات کامل باگ:در سروایول پرم اکونومی سیلک اسپانر را نداریم به همین سبب بدون کلنگ سیلک تاچ اسپانر هادراپ میشن

- چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: پرم اکونومی . سیل.اسپانر را به دیفالت لاک پرمز اضافه کنید

در 10/14/2023 در 4:52 PM، Peakim گفته است:

- آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند: 

- توضیحات کامل باگ:

- چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم:

لینک به دیدگاه

توضیحات کامل باگ :  قبض های معالجه بر روی همه ی افراد کار می کنند . یعنی اگر کسی کیل نشده باشد و ناک نشده باشد و مدیکی پلیر را ریوایو نکرده باشد میتواند روی قبض کلیک کرده و ایدی پلیری را بزند که او را ریوایو نکرده است . برای مثلا بنده هیچ بار ریوایو نشدم ولی 2 بار از حساب من 1500 کم شد به علت ریوایو پس اگر کسی ریوایو هم نشود مدیک ها میتوانند با ابیوض ایدی فرد را در بخش صادر کردن قبض زده و از حساب آن فرد پول کم و به حساب خود اضافه کنند . 

چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: این باگ ، باگ به شدت بدی می باشد و  میتوان ابیوض های فراوانی را در پیش بگیرد برای مثال  فردی که 40 تا قبض معالجه داشته باشد میتواند هر دفعه 1500 از حسابی هر پلیری که دوست دارد کم کند و به حساب خودش اضافه کند که این مقدار تقریبا برابر با 60 کا می باشد . 

لینک به دیدگاه

سلام

ایدی :amir6280

سلام وقت بخیر یک خونه در قبیله وایکینگ هست 

این هم موقعیتش:

419 25 425 

از سمت چپ به راست بخونید اگر باگ شد راست به چپ 

این خونه در هایش مشکل داره یعنی اینکه وقتی در توی این خونه میزاری میخوای درو باز کنم اصلا در باز نمیشه و انگار تراست نیستی ولی میخوای چست دست بزنی تراستی و یا حتی بلوک بزاری فقط وقتی در میزاری نمیتونی درو فقط توی این خونه باز کنی بقیه خونه ها اوکین فقط این مشکل داره

و اینکه یک مشکل دیگه هم هست درمورد قبیله هست قبیله وایکینگ وقتی از بیرون می اییی و میخواهی در دروازرو باز کنی میری داخل و درو میبندی

اون دکمه بالا قبیله گذاشتید وقتی کسی از بیرون داره میاد داخل قبیله اون دکمرو میزنم در دروازه باز نمیشه و باید دوباره بپرم بیرون و از بیرون دکمه رو بزنم تا دروازه باز شه این هم یه مشکل هست بایپ رفع کنید

توجه:همه اینا باگ توی امپایر هست

لینک به دیدگاه

آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند:  amir_a_am2 

- توضیحات کامل باگ: توی امپایر در منطقه چوپانی باید بشه خب که بتونیم گوسفند هامون رو پرورش بدیم یا همون برید کنیم ولی این اجازه رو نمیده بلکه خیلی کار رو سخت میکنه چون اگه بخوای بری پیدا کنی  تا بخوای ببریش خونت یکی میاد میکشه و باید این رو درست کنید که بشه برید کرد یا توی پنل بفروشه

- چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: بخواین دوتا گوسفند رو برید کنین میگه بیشتر از دو ماب نمیشه داشته باشی

Like

لینک به دیدگاه

توضیحات کامل باگ :  کیت خبر نگار باگ می باشد . به طوری که کسی که شغل خبر نگار را دارد نمیتواند کیت خبر نگار را دریافت کند . 

چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: درست بشود تا خبر نگار ها بتوانند از کیت خود به درستی استفاده و درآمد کسب کنند . 

لینک به دیدگاه

@king1باگ های شما قبل از بررسی برخی از آنها برطرف و برخی دیگر بنا به دلایل زیرساختی درحال حاضر ممکن نیست به همین سبب صرفا جهت قدردانی از شما 20کا دریافت کردید.

@Amirali باگ گفته شده توسط شما درحال حاضر راه حلی ندارد.

@Killerloly باگ شما تایید شد. 50کا درون سروایول دریافت کردید.

@amir_a_am2 منطقه چراگاه به امپراطوری افزوده شده که میتوانید در آنجا حیوانات خود را پرورش داده و سپس به اسطبل خود ببرید.

ویدیو گیم پلی چراگاه:

https://www.aparat.com/v/yPKm3

با تشکر از حضور همه ی شما.

من بچه پایین بودم

هوندا داشتمو آدیداس

الان اونی که پیشته

ماشینش از این جدیداس

لینک به دیدگاه

توضیحات کامل باگ :  فردی با آیدی haj_ali1386 ماشین هایی زیادی را به شکل آیتم در فروشگاه آمازون قرار می دهد . تعداد این موتور ها و ماشین های به شدت بالا می باشد حدود 200 تا و پایانی ندارد . چگونه این امر امکان پذیر است ؟ موتور و ماشینی که به شکل آیتم فروخته شود مال سیزن قبلی سرور می باشد . پس داشتن این همه موتور و ماشین تعداد بالا و فروختن آن ها نصف قیمت عجیب می باشد !! همچنین haj_ali1386 ماشین هایی رو که به شکل آیتم دارد که اصلا در سیزن قبلی وجود نداشته است و اگر در این سیزن آن ها را خریداری کند در گاراژ می رود و به هیچ طریق نمی توان آن ها رو به شکل آیتم درآورد .  برای مثال موتور هیوندا شدو که در سیزن جدید سرور اضافه شد را به شکل آیتم و نصف قیمت در آمازون به فروش گذاشته است که این موضوع نشان می دهد باگی وجود دارد که می توان تعداد ماشین و نیز ماشین ها را به شکل آیتم دریافت کرد . 

چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: با این فرد برخورد شود و اطلاعات بیشتر را از او بگیریم و باگ را بررسی و برطرف کنیم . البته این باگ قبلا توسط بنده به استف گزارش شده بود .

لینک به دیدگاه

@king1 با سلام فرد مربوطه بررسی شد اما آیتم ماشینی نداشت لذا لطفا با مدرک حرف خود را ارایه دهید تا برخورد جدی با فرد مربوطه شود.

من بچه پایین بودم

هوندا داشتمو آدیداس

الان اونی که پیشته

ماشینش از این جدیداس

لینک به دیدگاه

- آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند:  imashi

- توضیحات کامل باگ: خونه ها در کیش باگ هسند و قابلیت خرید انها نیست یا تایمشان را نمی توان دید فیلم پایین را ببینید تا متوجه شوید

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری): https://uupload.ir/view/minecraft_1.17.1_-_multiplayer_(3rd-party_server)_1402-08-22_16-41-34_bc8k.mp4/

- چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: درستش کنید

لینک به دیدگاه

- آیدی کسی که میخواهید جایزه گزارش را دریافت کند:  imashi

- توضیحات کامل باگ: ارمور های پلیس ، گارد و ... را نمی توان در امازون گذاشت

- قرار دادن عکس و فیلم کم حجم شده (اختیاری): https://uupload.ir/view/minecraft_1.17.1_-_multiplayer_(3rd-party_server)_1402-08-22_14-03-49_y7ae.mp4/

- چگونه خودمان با آن باگ برخورد کنیم: درستش کنید

لینک به دیدگاه

فوری فوری

به شدت مهم 

امروز وقتی بنده جوین سرور شدم دیدم بسیازی از ایتم های چست هایم نیست و ظاهرا یکی اون ها رو برداشته و من مطمعنم که وارد اکانتم نشدم و کسی هم به جز من داخل شاپم تراست نیست و نصفی از ایتم های شاپم نیستش من از چند استف این خبر را پیگیری کردم تا این که legnator گفت فردی وارد اکانت peakimo شده و شاپ من رو چک و کلی دروغ در مورد شاپ گفته شده مثلا این که 5 تا بیکن توی شاپ هست که این موضوع کاملا دورغه و اون فرد اومده و نصف ایتم های شاپ من رو خالی کرده نزدیک چند میل آیتم من الان نیست . کلی گان اوپی - کلی بلیز - وسایل فول - شالکر و هزاران چیز دیگه که یادم نیست هنوز کامل چک نکردم ولی مطمعنم بیشتر از این مقداری که گفتم برداشته شده . لطفا بررسی کنید . الان من این آیتم ها رو از کجا باید بگیرم ؟ 

کسی جوابگو هست ؟ 

آقای پیکیم لطفا بررسی کنید . 

لینک به دیدگاه

الان طبق بررسی های من این فردی که اومده توی اکانت شما جناب پیکیم از شاپ من چندین گان اوپی که مال سیزن 1 هست مثل شاتگان های قوی - 1 شالکر پر از ایتم اوپی - کلی هد - کلنگ فول و تبر و ارمور فول - چند استک بلیز راد - چند استک گاد اپل - 2 تا شاتگان ریگمینتون - 4 تا مینی شات - 2 تا ار پی کی و یه مقدار ایتم هایی رو برداشته که کاملا مشخصه جای های چست ها رو خالی کرده و معلوم هست دنبال ایتم های اوپی بوده اون ها رو برداشته بقیه رو جا گذاشته . 

لطفا بگید این آیتم ها چی میشن ؟ 

اگر این آیتم ها به اکانت های دیگه ای منتقل شده باشن چی میشه ؟ 

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.

مهمان
به این موضوع پاسخ دهید...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

• ایجاد مورد جدید...